Se incarca...

Termeni si conditii

Siteul magterm.ro este operat de societatea S.C. MAGTERM SRL-D, cu sediul in Sos.Mihai Bravu nr. 510-510 A, Complex ONE TIME, Stand 66-67, Bucuresti, Sector 3, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13269/2005. Utilizarea acestui site – accesul, navigarea si cumpararea produselor disponibile – constituie un acord implicit de respectare a termenilor si a conditiilor enuntate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul siteului magterm.ro isi rezerva dreptul a face orice modificare considera necesara la site, fara notificarea in prealabil a utilizatorului. Acesta din urma, are insa acces, si va putea sa verifice oricand doreste, termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

Drepturile de autor

Intregul continut al siteului magterm.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, elemente de grafica, web scripturi si alte date – este proprietatea S.C. MAGTERM SRL-D si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea acestuia, fara acordul in prealabil din partea S.C. MAGTERM SRL-D, constituie o incalcare a legilor si a termenilor si condiilor.


Securitatea datelor personale

Datele pe care le furnizati la plasarea comenzilor pe www.magterm.ro vor fi folosite strict in scopul declarat al acestui site. Ele vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor acolo unde este cazul, pentru informarea prin email, telefonica sau alte mijloace de comunicare asupra ofertelor, promotiilor, prelungirii perioadei de livrare etc.

Informatiile furnizate de catre client nu vor fi transmise mai departe nici unei persoane fizice, juridice sau vreunei institutii, decat daca solicitarile sunt justificate de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Garantam confidentialitatea datelor personale ale clientilor nostri si ne angajam sa nu le transmitem mai departe. MagTERM garanteaza respectarea drepturilor conferite prin legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Mai mult decat atat, orice utilizator are dreptul si poate solicita stergerea datelor cu caracter perdonal din baza noastra de date. Acesta ne poate instiinta asupra acestui aspect trimitand o cerere companiei noastre.


Statutul de utilizator

Clientul, ca si utilizator al siteului magterm.ro trebuie sa indeplineasca cateva conditii enuntate in cele ce urmeaza.

Sunteti responsabil/a de protejarea parolei ce va permite accesul in contul dumneavoastra pe magterm.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In urma pierderii parolei dumneavoastra sau daca semnalati orice activitate neautorizata in contul dumneavoastra de utilizator va rugam sa ne instiintati imediat. Sunteti in deplina cunostinta de cauza pentru orice utilizare a siteului, orice comanda sau plati facute sub numele dumneavoastra de utilizator. Aveti oricand posibilitatea de a modifica, din contul de utilizator, datele cu caracter personal, cum ar fi adresa de livrare sau schimbarea numelui.

In momentul in care va creati cont pe magterm.ro aveti obligatia sa furnizati informatii reale, corecte si actuale, asa cum sunt specificate in campurile ce trebuie sa le completati in momentul inregistrarii ca si utilizator al siteului.

In cazul in care semnalam ca ati incalcat aceste obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la cont, fara nici o notificare in prealabil.


Produsele si politica de preturi

Produsele de pe magterm.ro au specificat pretul de vanzare, care include TVA, producatorul, codul de produs, dar si specificatiile tehnice ale acestora. De asemenea ele vin insotite de fotografii al produsului real.

Preturile afisate pe site sunt pentru fiecare produs in parte si actualizate. Preturile includ si TVA, asa cum este specificat la fiecare produs in parte.

Toate produsele puse spre vanzare sunt noi si vin in ambalajul original, cel al producatorului. In momentul livrarii lor catre client, acestea sunt insotite de factura fiscala si de garantia de la producator.


Limitarea de responsabilitate

S.C. MAGTERM SRL-D nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe site sau la serviciu si nici nu ii ofera dreptul de modifica in vreun fel continutul siteului.

S.C. MAGTERM SRL-D nu ofera niciun un fel de garantii ca serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel.

S.C. MAGTERM SRL-D nu poate fi tinuta responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau are sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului.

Dispozitii finale

MagTERM isi rezerva dreptul de a face oricand modificari asupra prevederilor de mai sus, cat si orice modificari, de orice natura, asupra siteului magterm.ro, fara vreo instiintare in prealabil a utilizatorului.

Imaginile de pe site ne straduim sa fie cat mai conforme cu realitatea. Insa pot interveni si eorir. Totodata, culorile produselor prezentate pot diferi putind e realitate datorita setarilor monitoriului fiecarui utilizator in parte, fapt pe care MagTERM nu si-l poate asuma.

Daca aveti nelamuriri privind acesti termeni si conditii a siteului va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe site!