Se incarca...

Politica de confidentialitate

Va informam si va garantam ca toate datele furnizate de dumneavoastra ca si Utilizator/Client al siteului magterm.ro vor fi prelucrate numai in scopul oferirii in conditii cat mai optime a serviciilor asociate sitelui magterm.ro.

Adresa dumneavoastra de email nu va fi transmisa mai departe alor terti. De asemenea, datele dumneavoastra nu vor fi furnizate mai departe altor utilizatori ai siteului.

Folosirea acestui site inseamna acceptarea dumneavoastre a politicilor de confidentialitate de acceea va rugam sa le cititi mai jos. In plus, SC MAGTERM SRL-D poate sa intervina oricand asupra lor si sa le modifice fara vreo instiintare in prealabiul a Utilizatorului/Clientului.

Datele transmise in momentul inregistrarii pe site sau in momentul plasarii unei comenzi vor fi folosite de catre administratorii siteului strict pentru:

  • A stabili o legatura cu dumneavoastra;

  • Preluarea comenzilor

  • Participarea la diverse concursuri si promotii;

  • Transmiterea de diverse materiale promotionale si de marketing si de oferte privind activitatea magterm.ro;

  • Transmiterea de mesaje privind modificari legate de contul dumneavoastra si alte modificari de ordin administrativ ce privesc direct utilizatorul.

In cazul platilor online, procesarea datelor de pe card se face prin intermediul serviciului PayU, iar SC MAGTERM SRL-D nu va stoca nici o informatie privind datele cardului dumneavoastra. SC MAGTERM SRL-D se angajeaza sa respecte drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.