Se incarca...

Despre noi

MagTERMeste o firma exclusiv cu capital romanesc ce comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente termice si sanitare. Activam pe piata din 2005 si datorita vastelor colaborari, putem spune ca am dobandit o bogata experienta in domeniu.

Misiunea noastra este de a fi un partener de nadejde clientilor nostri, asigurandu-le o gama completa de instalatii termice si sanitare, pe care le distribuim in cel mai scurt timp posibil, pe intregteritoriul Romaniei. In plus, oferim si consultanta si asistenta tehnica pentru toate produsele achizitionate de pe magterm.ro.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama diversa de echipamente termice si sanitare, de la hidrofoare, pompe de recirculare si pompe submersibile, la calorifere din otel, calorifere din aluminiu, centrale termice, armaturi, tevi, fitinguri si dispozitive electrice.

Pentru a oferi cele mai bune solutii pentru dumneavoastra, comercializam peste 1500 de produse din domeniul termic si sanitar. Colaboram cu producatori specializati in domeniu, precum: Kalde, Viessmann, Purmo, Vogel-Noot, Kermi, Alukal, Vaillant, Ariston, Imergas, Valrom, Wilo, Tiemme, Ferro, Alka, Logictherm si altii.

Pentru ca ne-am dorit sa oferim servicii cat mai complexe clientilor nostri am creat site-ul magterm.ro. Acesta este totodata si un mod de a tine legatura cu clientii nostri, dar si de a va asculta nevoile si a veni in ajutorul vostru cat mai rapid, cu cele mai bune solutii.

Va stam oricand la dispozitie prin intermediul formularului de contact de pe site sau la numarul de telefon: 0744 699 191.

Si nu uitati: o casa care sa intruneasca nevoile voastre de zi cu zi, este o casa bineconstruita de la inceput!