Se incarca...

Cum se livreaza

Livrare

Livrarea produselor achizitionate de pe magterm.ro se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.

Termenul de livrare este de 24 ore. In cazul comenzilor prin ordin de plata acestea de livreaza in 1-3 zile din momentul confirmarii platii de catre noi.

In conditii speciale, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, caz in care clientul va fi instiintat din timp.


Costurile de transport

Costurile de transport sunt suportate de catre client.

Costul total de livrare se calculeaza in functie de numarul de kilograme al coletului si de localitatea de destinatie. Pentru a avea o situatie clara asupra taxei de transport, inainte de finalizarea comenzii, in Cosul de Cumparaturi aveti posibilitatea de a vedea suma totala de plata a transportului, care se calculeaza in functie de adresa si greutatea totala a coletului.

In cazul localitatilor care nu fac parte din reteaua nationala de acoperire Fan Courier, la costurile de mai sus se adauga o taxa pentru kilometri suplimentari parcursi, respectiv 1 RON.

Puteti vizualiza localitatile care intra in aria de acoperire nationala Fan Courier aici: http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2016/08/locatiiFAN.pdf

Daca localitatea de destinatie a coletului nu se afla in reteaua de acoperire Fan Courier, clientul poate alege optiunea sa ridice personal coletul din cel mai apropiat punct de lucru (localitate) Fan Courier, situatie in care, nu se aplica taxa de kilometri suplimentari, mentionata mai sus. In aceste conditii, clientul are obligatia sa ne instiinteze din timp.

Costurile de transport suportate de catre client, vor fi evidentiate pe factura ce insoteste comanda.

Pentru comenzile cu ordin de plata, livrarea acestora se face in termen 1-3 zile din momentul confirmarii platii de catre noi, fie prin ordin de plata scanat si trimis prin email la comenzi@magterm.com, fie prin intrarea banilor in cont.

Magterm.ro isi rezerva dreptul de a nu mai prelua comenzi cu ramburs, in cazul persoanelor catre care livrarile anterioare nu au fost finalizate cu succes (fie au fost refuzate sau neridicate).