Se incarca...

Cum comand

Selectarea produselor dorite

Daca ati gasit produsele dorite si doriti sa le achizitionati, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul ADAUGA IN COS. Veti fi redirectionat apoi catre pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi, unde la apasarea butonului VEZI DETALII COS, puteti sa schimbati cantitatile produselor, sa renuntati la unul sau la toate produsele din cos. De semenea, de aici puteti continua cumparaturile prin simpla actionare a butonului CONTINUA CUMPARATURILE.


Informatii privind expedierea comenzii

Pentru a putea continua cu plasarea comenzii dumneavoastra trebuie sa mai urmati cativa pasi simpli. Din COSUL DE CUMPARATURI apasati butonul VEZI DETALII COS unde si veti fi directionat catre pagina cu detaliile privind comanda. Daca sunteti deja utilizator al siteului trebuie sa va introduceti emailul si parola pentru autentificare, pentru a putea folosi adresa de livrare si facturare deja salavat in baza noastra de date.

Daca sunteti utilizator nou sau nu doriti sa va creati un cont trebuie sa completati campurile obligatorii, privind datele de contact (adresa, numar de telefon) pentru a putea furniza curierului suficiente date pentru livrarea comenzii. Dupa completarea adresei vi se vor calcula automat, in baza acesteia, costurile finale ale expeditiei. Tot aici puteti trece observatii cu privire la comanda dumneavoastra, observatii pentru curier privind livrarea coletului dumneavoastra si metoda de plata: Ramburs sau Ordin de plata.

Pentru a putea finaliza comanda bifati, nu inainte de a le fi citit, campul „Sunt de acord cu termenii si conditiile MagTERM”. Apoi apasati TRIMITE COMANDA